#
#
#
#
#

Navigácia

Výber jazyka

Obsah

...florbalový turnaj na Dni mesta

V sobotu 3. júna zorganizovali členovia Športového klubu Gladiators v rámci Dni mesta Hnúšťa už 7. ročník florbalového turnaja, ktorý sa odohral ako obvykle v areály ZŠ JFR v Hnúšti.

Tak ako minulý rok, tak aj teraz sa turnaja zúčastnilo 8 tímov, ktoré boli rozdelené do dvoch skupín. Tento rok poctil turnaj svojou prvou účasťou aj tím z východných Čiech, menovite z mesta Dobruška, ktoré je zároveň aj partnerské mesto. Ďalšími nováčikmi turnaja boli tímy White power Rimavská Sobota a FBK PRO/MAX Reality Tomášovce. Ďalšie mužstvá boli Titans z Rimavskej Soboty, Pizzéria Kaštieľ, Torpédo Sinec a Rimavské Brezovo. Dohromady sa v priebehu celého dňa odohralo 18 zápasov.
Celkovým víťazom sa stali hráči Titans z Rimavskej Soboty, ktorí zároveň vyhrali tento turnaj už tretíkrát za sebou. Najlepšie umiestnenie spomedzi domácich tímov dosiahli hráči Gladiators, ktorí skončili na štvrtom mieste.

Touto cestou sa členovia ŠK Gladiators Hnúšťa chcú poďakovať za ústretovosť p. riaditeľke ZŠ JFR B. Foldiovej, p. riaditeľke Gymnázia M. Féderovej, za spoluprácu pri organizovaní G. Šaminovi, fa. BAUTRADE, T. Hlôškovi MATO-Chemik, I. Černákovi a za sponzorské príspevky mestu Hnúšťa, primátorovi M. Bagačkovi a V. Juhásovej, fa. MIVEpek.

Zápasy:
1.semifinále: Titans RS – Gladiators Hnúšťa 2:1
2.semifinále: Rimavské Brezovo – FBK Tomášovce 3:2 po sam. nájazdoch
o 3. miesto: FBK Tomášovce – Gladiators Hnúšťa 4:1
Finále: Titans – Rimavské Brezovo 4:0

Konečné poradie:
1. Titans RS
2. Rimavské Brezovo
3. FBK PRO/MAX Reality Tomášovce
4. Gladiators Hnúšťa
5. Pizzéria Kaštieľ
6. White power RS
7. Torpédo Sinec
8. Město Dobruška

zdroj: Matúš Golian


Vytvorené: 28. 7. 2017
Posledná aktualizácia: 28. 7. 2017 22:49
Autor: Správca Webu