#
#
#
#
#

Navigácia

Výber jazyka

Obsah

Majstrovstvá Slovenska Banská Bystrica 2017

V sobotu 3. júna 2017 sa v športovej hale Dukla v Banskej Bystrici uskutočnili Majstrovstvá Slovenskej republiky v kickboxe. Súťaže sa zúčastnilo 308 štartujúcich z 27 klubov Slovenska.
Tohto zápolenia v stredoslovenskej metropole sa zúčastnili aj naši športovci z klubu Kick – Box Leon, kde zápasili v štýloch Fullcontact, Lightcontact a Kicklight.

Zo súťaže domov doniesli šesť strieborných a jednu bronzovú medailu, aj keď cieľom športovcov a aj trénerov bolo zabojovať o zisk najcennejšieho kovu a získať tak titul Majstra Slovenska.V tvrdej konkurencii sa to našim pretekárom nepodarilo, no aj napriek tomu si počínali veľmi dobre, za čo im gratulujeme. Takmer všetci skončili so strieborným kovom na hrudi. Damien Pavel Frgolec vo váhe do 32 kg v štýle Lightcontact, Miroslav Frgolec vo váhe do 47 kg – Lightcontact, Damien Pavel Frgolec vo váhe do 32 kg – Kicklight, Ján Radič vo váhe do 84 kg – Kicklight, Jakub Karas vo váhe do 60 kg – Fullcontact a Milan Kuča vo váhe do 63,5 kg – Fullcontact. Miroslav Frgolec vo váhe do 47 kg v štýle Kicklight skončil na 3. mieste. Rebeka Dovalová vo váhe nad 55 kg v Lightcontacte sa neumiestnila na medailovej pozícii no aj napriek tomu si počínala veľmi dobre a súperky sa nezľakla. Prehrala na body a ďalej už nepostúpila. Ďakujeme mestu Hnúšťa za podporu v tomto športe i sponzorskému daru firmy El – Tech – Mikuláš Kradlák s. r. o.



Vytvorené: 28. 7. 2017
Posledná aktualizácia: 28. 7. 2017 22:12
Autor: Správca Webu