#
#
#
#
#

Navigácia

Výber jazyka

Obsah

Autorka z Hnúšte vydáva svoju druhú knižku pre deti

Typ: ostatné
Autorka z Hnúšte vydáva svoju druhú knižku pre deti Elena Hýbelová po knižnom debute Chicco Živý šperk o malom psíkovi Chiccovi vydáva aj svoju druhú knihu s názvom Anjelik. Kniha je určená aj pre rodičov, ktorým má pripomenúť, že deti sú ich najväčšie poklady.

Chicco Živý šperk

       Žijeme v dobe, kedy nie všetko je podľa našich predstáv. Denne sa dozvedáme správy, ktoré by sme nechceli ani vo sne počuť. Násilie žiaľ, vplýva aj na deti, ktoré nemajú na výber a dospelí v zhone a nepriaznivom spoločenskom vývoji im v tom nevedia zabrániť. A to mi dlho nedalo spávať. Deti predsa potrebujú krásne a príjemné zážitky. Tak som napísala skutočný príbeh o tom najmenšom psíkovi, aby vám otvoril srdcia a ukázal tie najväčšie hodnoty v živote - lásku a šťastnú rodinu.

Anjelik

       Čo sa dieťa naučí v ranom veku, nesie si so sebou do života. Výchova a vplyv prostredia, v ktorom vyrastá, sa odrazí na jeho správaní. Mnohí rodičia využívajú moderné technológie ako náhradu za seba, lebo nemajú na deti čas. A tak prichádza ANJELIK, aby im pripomenul, že deti sú najväčšie poklady a venovať sa im oplatí. Ak prečítate deťom knižočku a budete ich ďalej viesť k tvorivosti, spolu budeme vytvárať obrovské hodnoty. Vychováme zdravých, múdrych a šťastných "anjelikov".

Bližšie informácie o knihách Vám rada poskytne priamo autorka E. Hýbelová na tel. čísle 0904 244 333.  


Vytvorené: 4. 8. 2020
Posledná aktualizácia: 4. 8. 2020 15:50
Autor: Správca Webu