#
#
#
#
#

Navigácia

Výber jazyka

Obsah

Halloweenske strašidlá prišli strašiť aj do Komunitného centra OZ KRASR v Hnúšti

Typ: ostatné
Halloweenske strašidlá prišli strašiť aj do Komunitného centra OZ KRASR v Hnúšti Dňa 31.10.2022 do priestorov Komunitného centra na UBYTOVNI UBYKA, prišlo niekoľko rôznych strašidiel na návštevu vo svojich typických strašidelných kostýmoch.

Kostými predstavovali rôzne postavy z histórie alebo aj zo súčasnosti ako Mortyša z filmu Adamsovcov, rôzni šašovia, Rumburak z rozprávky ale aj rockoví spevaci a iné strašidlá, aby spoločne oslávili sviatok Halloween.

Po promenáde v Komunitnom centre sa išli poprechádzať po centre mesta, kde sa zastavili v mestskom parku a pri nápise mesta Hnúšťa, keďže v Hnúšti títo strašidelníci ešte neboli. Spoločnou fotografiou si urobili pamiatku na návštevu mesta.

Po promenáde mestom sa vrátili do priestorov Komunitného centra, kde na nich už čakali sladké, slané ako aj varené dobroty v podobe špagiet a pitia.

Následne si po spoločnej Halloweenskej večeri a občerstvení zahrali svoje strašidelné hry, zatancovali stoličkový ako aj párové a spoločné strašidelné tance.

Na záver všetkých strašidelníkov pracovníci Komunitného centra aj odmenili sladkosťami  za nečakanú a príjemnú návštevu plnú dobrej zábavy.

pracovníci KC OZ KRASR

 


Vytvorené: 3. 11. 2022
Posledná aktualizácia: 3. 11. 2022 10:08
Autor: Správca Webu